ZAVŘÍT
MENU
0
Stav nákupného košíka
0,00 €
AKČNÉ PRODUKTY Náhradné diely   Doplnky Pre jazdcov ŠTVORKOLKY PITBIKE MINICROSS ELEKTROKOLOBEŽKY BUGINY MINIBIKE
ZAVRIEŤ

Ako vybrať buginu / GO-KART

Ako vybrať buginu / GO-KART
Ak hľadáte skutočný adrenalín, ste na správnom mieste. Naša ponuka obsahuje ako buginy pre najmenšie deti, buginy pre deti školou povinné tak aj buginy pre takmer dospelých. Buginy majú na rozdiel od štvorkoliek volant a bezpečnostný rám, sú jedno miestne, alebo dvojmiestne, motor majú s obsahom 50cc, 125cc 150cc, 160cc či 200cc majú jednoduché ovládanie, automatické alebo poloautomatické radenie, pevnú oceľovú konštrukciu karosérie, pevné bezpečnostné pásy, posuvné sedačky, výkonný motor a kvalitné brzdy.

 
 
 
 
Bugina 50cc


Najmenšia bugina 50cc je vhodná pre cca štvorročné deti a vydrží odhadom tak do 7 – 8 rokov. Bugina je dvojmiestna, má odpruženie a podľa skúseností sa do nej dospelý človek nezmestí. Bugina sa štartuje mechanicky (ťahacím štartovaním), alebo elektrickým štartérom pomocou integrovanej batérie..., podľa typu sa potom bugina nechá naštartovať a vypnúť pomocou diaľkového ovládania až na vzdialenosť cca 100m. Motor sa vypína tlačidlom. Motor je štvortaktný, má olejovú náplň a ako palivo sa používa benzín NATURAL 95. Bugina je automat (ostredivá spojka) - nie je potrebné radiť rýchlosti, stačí iba zošliapnuť plyn a bugina sa rozbehne. Bugina namá spiatočku. Hluk motora je porovnateľný so záhradnou kosačkou.



Bugina 450W / 750W elektro

Najmenší bugín pre cca 4 až 10-ročné deti je možné zakúpiť aj v elektrickom prevedení s výkonom motora 450W, či 750W. Bugina je dvojmiestna, má odpruženie a podľa skúseností sa do nej dospelí človek nezmestí. Motor je bezhlučný, podľa modelu môže byť možnosť obmedziť rýchlosť v 3 stupňoch (mapr. 8/15/30Km/h). Bugina nemá rýchlosti, takže nie je potrebné radiť. Pre jardu je potrebné iba pridať plyn. Na jedno nabitie má bugina dojazd cca 30Km. Bugina sa musí nabíjať 230V, čo trvá do úplného nabitia cca 8 hodín (môže sa na nabíjačke nechať cez noc). V bugine nie je olej, ani benzín, čo je veľká výhoda pri skladovaní v zle vetranom priestore, či pri prevážaní autom.



Bugina 125cc

Stredná bugina 125cc je vhodná pre deti cca od 7 rokov... tak do 15 rokov. Podľa skúseností sa do nej ale v pohode zmestí aj dospelý človek. Bugina je dvojmiestna, má odpruženie, kolesá 7"... pohodlne teda zvládne aj nerovnosti. Motor môže byť v automate (radenie iba dopredu / dozadu), či v poloautomate (3 rýchlosti dopredu + spiatočka), v tomto prípade sa radí bez spojky , iba je nutné nechať opadnúť otáčky a môže sa zaradiť Motor je štvortaktný, má teda olejovú náplň a ako palivo sa používa benzín NATURAL 95. U týchto bugin je väčšinou možnosť nastavenia odpruženia podľa zaťaženia.Bugina sa nechá naštartovať iba elektricky, pomocou batérie, nemá mechanický štartér.Hluk motora je porovnateľný s bežnou cestovnou motorkou.

Bugina 150cc / 200cc

Pre veľkých chlapcov máme v ponuke buginy s motorom s objemom 150cc, 200cc, tieto sú vhodné pre chlapcov a dievčatá cca od 12 rokov, ale hodia sa aj pre dospelého človeka. Bugina je dvojmiestna, plne odpružená, kolesá 8 či 10"... pohodlne teda zvládne aj nerovnosti. Motor je štvortaktný s automatickou prevodovkou, radí sa teda iba do predu / do zadu, v Motore je olejová náplň a ako palivo sa používa benzín NATURAL 95 U týchto bugin je väčšinou možnosť nastavenia odpruženia podľa celkovej hmotnosti.Bugina sa štartuje elektrickým štartérom pomocou integrovanej batérie.Tieto buginy nie je možné naštartovať mechanicky.Hluk motora je porovnateľný s bežnou cestovnou motorkou.



GO-KART bugina 80cc

GO-KART BUGY 80cc... jednomiestna a veľmi zábavná motokára, ktorá môže byť osadená buď terénami, či cestnými pneumatilami. POZOR: nie je vhodná do terénu. GO KART je určený pre jazdcov cca od 5 rokov až takmer pre dospelého človeka. Motokára má posuvné sedadlo, takže sa jednoducho prispôsobí akejkoľvek postave. Motokára nemá odpruženie a má veľmi strmé riadenie, perfektne reaguje na každý pohyb volantom. S touto motokárou si užijete mnoho zábavy. Štvortaktný motor s objemom 80cc môže uháňať až 40 Km/h. Motor má olejovú náplň, palivo je NATURAL 95. Motokára sa štartuje ťahacím štartérom, motor sa vypína tlačidlom. Motokára je automat, stačí iba pridať plyn a motokára sa rozbehne. Motokára nemá spiatočku.



GO-KART bugina 1000W elektro

GO-KART BUGY elektro 1000W... jednomiestna a veľmi zábavná motokára, ktorá môže byť osadená buď terénami, či cestnými pneumatilami. POZOR: nie je vhodná do terénu. GO KART je určený pre jazdcov cca od 5 rokov až takmer pre dospelého človeka. Motokára má posuvné sedadlo, takže sa jednoducho prispôsobí akejkoľvek postave. Motokára nemá odpruženie a má veľmi strmé riadenie, perfektne reaguje na každý pohyb volantom. S touto motokárou si užijete mnoho zábavy. Elektro motor 1000W môže uháňať až 30 Km/h. Motor je bezhlučný, podľa modelu môže byť možnosť obmedziť rýchlosť v 3 stupňoch (mapr. 8/15/30Km/h). Motokára je automat, stačí iba pridať plyn a motokára sa rozbehne. Motokára má podľa typu batérie dojazd na jedno nabitie cca 35km. Motokára sa musí nabíjať, čo trvá do úplného nabitia cca 8 hodín (môže sa na nabíjačke nechať cez noc). V motokáre nie je olej, ani benzín, čo je veľká výhoda pri skladovaní v zle vetranom priestore, či pri prevážaní autom. Motokára má spiatočňu, ktorá sa aktivuje tlačidlom na prístrojovej doske.

Zpět...